Helgen

I helgen var jag på lördagen med Olle (min lillebrorsa) i Skövde. Han skulle spela tennis. Vi åkte med ett par andra som oxå har en som spelar tennis i Olle ålder. Jag, mamma och Olles kompis mamma passade då på att åka till skopunkten. Där tittade vi på skor oändligt länge (fast det är kul :P) på skor. Tillslut blev det två par balerinaskor och ett par fin-klack skor. Olle förlorade båda sina matcher och vi åkte hem. Pappa var på klassfest och kompisarna frågade om vi ville hänga med till dem och grilla på deras nya grill så vi åkte med dem och grilla. Efter det åkte vi hem. I söndags var jag i kyrkan och sjöng med kören på förmiddagen.Lalalalalalala!!! XD Passar ju till bilden här nedanför. Senare på eftermiddagen kom "hela tjocka släkten" hit. :P Kalas för pappa som fyllde år dagen efter (alltså idag.) Sen har jag sett på en jättebra film som heter "Hairspray". Det var jättebra, rekomenderar den jättemycket. Idag har jag hoppat på studsmattan som vi har satt upp typ sist känns det som. Vi är lediga på onsdagen och jag har gjort alla läxor tills imorgon så jag är ledig!!! :) Har bara dans. Imorgon blev även markträningen inställd så jag har ingen träning!! Idag har föresten på mig:
Linne: Lindex
Tröja: Gina Tricot
Byxor: HM
Strumpor: Inga :)
Ha det bra!
Elsa

P.S. Datorn krångla så det blev ingen bild :( D.S.


Hälp!

Det är bara 4 veckor kvar till RMY (Riksmästerskapen yngre) och 5 veckor kvar till klassresan!!
Tiden går jättefort! Det känns som om det var sommar-07 typ förra veckan eller nåt, haha :P
Vi ska åka till Göteborg på klassresan. Jag längtar sååå.. 
RMY går i Järfälla. Så det är inte så jättelångt hemmifrån. Jag menar eftersom det är lag från hela Sverige som är med och tävlar.

Globen shopping

Kom precis hem från Globen. Skulle köpa mat och passade då på att pröva lite skor. Jag testade ett par jättefina skor på Wedins men de fanns inte i min storlek :( Hittade sen ett par till och ett par andra på DinSko. Men tillslut blev det inga alls för min lilla bror var med och han var trött så vi gick hem. Men jag behöver ett par skor, så det får väl bli nästa helg kanske! I morgon kan jag inte för då ska jag på en extraträning ute på Lillsved kl. 13-17.
Nu ska jag äta lite godis och se vad det är på TV. Kanske leka lite med min bror också :)
Ha det bra
Ottilia


Läxor...

Hallojsan!
Kom hem från trräningen för en dryg timme sedan. Gick bra. Körde slut på mig själv lite i början men återhämtade mig sen. Har övat lite på pianoläxan. Ska sätta mig och skriva lite svenska arbeten...
Fast först ska jag duscha.
Kanske kommer upp lite bilder senare.
Hej då


Idag har...

jag cyklat med familjen ut till Gösslunda och tittat på KM (klubbmästerskapen) i tennishallen. Sen har jag inte gjort så mycket mer än. Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera bloggen. Jag ska försöka bli bättre. Nu ska jag skriva lite om det som har hänt när jag inte har skrivit:

  • Jag har klippt håret kort.
  • Jag har köpt en ny cykel (Monark Karin)
  • Har spelat upp vad vi ska ha på talangjakten för klassen (tyvärr, hemlis men jag säger det sen.)
  • Haft loppis med klassen (vi fick in mycket och var nöjda :P)

Sen kan jag inte komma på så mycket mer. Jaja, nu ska jag i allafall försöka skriva oftare :)
//Elsa


RSS 2.0