Idag...

...är jag med på min pappas jobb. Jag sitter vid datorn och ritar lite i paint (men just nu så skriver jag ju på bloggen). Tanken var att jag skulle mixtra med mina bilder i photoshop eftersom jag inte har så mycket tid till det annars. Pappa sa att jag kunde göra det men sen när han kollade så fanns inte photoshop på den datorn, synd... Men pappa har visat mig runt och det var jättehäftigt. Jag har aldrig varit på pappas jobb förut. Han är teknisk skribent och i samma hus fast på en annan våning bygger dem de stora apparaterna. Det är Laser-ritare. Mer förstod jag faktiskt inte, haha...
Den här bilden satt jag och ritade i paint:

Ganska misslyckad, jag kopierade när jag hade gjort några prickar (ser man föresten att det är prickar inuti??) för jag orkade inte sitta och fylla i hela :)
Jag har också laminerat ett foto :D:D Det var häftigt. Snart ska jag och pappa gå ut och äta lunch. Jag är väldigt hungrig :)
Hej så länge
/Ottilia


Melodifestivalen 08

 Charlotte Perrelli, svt.se


Melodifestivalen är över. Känns lite tråkigt... Jag menar vad ska man titta på nu på lördagskvällarna?
Charlotte Perrelli vann i alla fall. Jag hejade inte på nån särskild. Det fanns många bra låtar. Men jag tyckte nog bäst om Charlotte, Sanna, BWO och Rongedal. Vilka hejade ni på?


God Natt
Ottilia


Renovering!

Hej! Matilda heter jag och kommer från http://sotkyss.blogg.se. Ottilia bad mig att hjälpa till med designen på Hallonfrukt, så here I am! Jag ska göra om det mesta och fixa en sprillans ny header. Hoppas grönt är en bra färg.

MVH Matilda

RSS 2.0