Repetion

Hejsan!!
Det var väldans var längesen jag skrev. Idag hade vi i alla fall repetion på isshowen. Jag och Alice hamnade i TV!!! Med hhiphopen :D Nu har jag precis ätit en pizza och ska nu se lite på TV. Imorgon är isshowen och på söndag åker jag och min familj till Söll som ligger i Österrike. Vi ska åka skidor. :) Sen har vi även köpt en ny kamera för den gamla kameran har pajat. Därför har jag tyvärr inga bilder att sätta in men ska försöka fixa några! :P Sen har jag väl inte så mycket mer att skriva... Ha en bra helg!!
//Elsa


Tulpaner

Tulpaner

Foto: Ottilia

Mina nya favoriter

Hejsan!
Jag har varit riktigt dålig på att blogga på sistonde. Jag tror att det var typ två veckor sen jag uppdaterade (!). Men nu så ska jag skriva lite. Och så ska jag försöka att bli bättre på att uppdatera (det säger jag alltid). Men men...

Jag har hittat min favorit i tuggumminas värld! De är supergoda och man känner sig jättefräsch i munnen när man tuggar på de. Det är lite synd bara att de tappar sin mintsmak efter ett tag. Men det gör faktiskt inte så mycket för de är jättegoda i alla fall! Jag hade mitt tuggummi en halv dag och det var fortfarande jättegott. Jag var tvungen att spotta ut det för jag skulle äta lunch men jag hade säkert kunna tugga på det hela dagen!
Ja, tuggummit jag pratar om heter V6 med smaken "spearmint". Och den fantastiska förpackningen med ca 50 bitar i ser ut så här:

V6

Haha, vad underliga saker man kan bli förtjust i :D

Jag köpte det på apoteket för 28 kr. Men det finns säkert att köpa på andra ställen.
Som ni kanske förstår rekomenderar jag absolut alla att köpa det.

Ja, det kanske inte var ett så intressant inlägg men jag var bara tvungen att skriva om det (galen som jag är, haha)

/Ottilia



Idag har jag på mej...

Tunika:  JC
Leggings:  H&M
Skor:  DinSko                          
Diadem:  Glitter
Linne:  H&M
Trosor (haha):  H&M



/
Ottilia


Mina fina skor

Hejsan!

Idag har jag köpt ett par jättefina skor för endast, hmm... vågar jag säga vad de kostade? Jag, okej, de kostade bara 50 kr! Och de har kostat 240 kr. Det tyckte jag var ett bra köp. Jag köpte dem i alla fall på DinSko. Jag har fifflat med bilden så att den ska se lite roligare ut (asså en bild på mina skor). Men nu går den inte att ladda upp bara för att det är fel filformat. Så det här är orginalbilderna. Men det får väl duga.
Här är bilderna på mina glittriga ballerinaskor:



Ja, så ser de ut. Jag gillar dem skarpt!
Har haft på mej de hela kvällen.

God Natt
Ottilia

Jag önskar...

Jag önskar att jag vore lite bättre på att uppdatera bloggen.
Jag önskar att jag vore bättre på att lägga in bilder på bloggen.
Jag önskar att jag inte var sjuk.
Jag önskar att jag kan börja träna snart igen.
Jag önskar att någon kom hem till mej med lite läxor så jag inte ligger så mkt efter i skolan med det.
Jag önskar att vi tar medalj på HGTC.
Jag önskar att vi klarar alla övningr till RMY.
Jag önskar att jag får god mat till lunch idag.
Jag önskar att jag hade den där fina tröjan från H&M.


Sjuk :(

Hejsan allihopa!  Just nu ligger jag med datorn i sängen och bloggar lite. Jag är hemma från skolan idag för jag är sjuk. Min pappa är också sjuk så jag behöver ingte vara så ensam =D. I skolan har nån galning hällt vatten i hela matsalköket så allt har blivit vattenskadat. Nu blir det macka och mjölk till lunch om man är i skolan... stackars de...
Jag ska ta och vila lite nu. Hej då /Ottilia

RSS 2.0